En dag i stallen

NEI, hakereima er ikke for stram :))))))))) Dette ble filmet på vinteren som betyr. Fikk spørsmål om jeg kunne lage en ny, så her er den :D. GI VIDEOEN EN THUMBS UP HVIS DU LIKTE DEN, OG GJERNE ABONNER PÅ KANALEN MIN!

En dag i stallen med Thea og Kathinka – Duration: 6:38. I just saw your last videos: are very nice both.

I hope everything goes well. Slik er det i stallen vår. Første trening i trav etter en skade i foten! I do not own these songs.

Kort film fra stallen den Møkking, pussing, sprang, løs på banen, gressing og middag. Ja assa den er kanskje ikke så bra men men. P vi hadde det værtfall gøy 🙂 men Kameraet mitt er ødelagt.

Hvilken rase er hesten din?

Siden jeg hadde litt ekstra god tid i stallen i går, så bestemte jeg meg for å lage en en dag i stallen -video! Jeg endte opp med å bare lonsjere dyret i går, men herregud så fint han jobbet! Bærte seg rolig og avslappet for det meste i traven, og han galopperte rent i underkant av runder på hver hånd! TUSEN TUSEN TAKK for nominasjon til Årets blogger! Wow for en utrolig koselig overraskelse nå før jula, betyr så mye!

God jul til alle og enhver 3. Tusen takk VPfoto for nytt design! Noe du kanskje ikke visste om meg, er at jeg alltid har vært utrolig glad i både hester og ridning. Når jeg var yngre var jeg alltid i stallen , passet hester og koste meg med de andre stalljentene.

Hest var rett og slett min store hobby, og mitt største ønske var å få min egen. I dag var det dugnad i stallen. Luftegården til skolehestene skulle repareres.

Og ikke minst fikk jeg tilbrakt noen timer med Kvikk ut i luftegården hans. Så dagen i dag i stallen startet med å møkke boksen hans, ordne vann til han før jeg ble med på dugnaden. VLOGG – EN DAG I STALLEN.

Ny vlogg – og like klein foran kameraet som vanlig.

Jeg syns egentlig det er ganske gøy å vlogge, men med en gang jeg begynner å filme så blir jeg klein og vet ikke hva jeg skal si. Jeg håper dette blir bedre etterhvert! Jeg har virkelig åpnet øynene mine for vlogging i det siste.

Selv om vloggene mine er litt halvdårlige og kanskje ikke så spennende, så vi. Og i stallen er der masse andre dyr også! Se som de har koset seg da! En vanlig dag i stallen. Marthe Pettersen Feet er år gammel og driver med hest på Stall Vestenga.

Hun har gjort det siden hu var åtte år gammel. Drømmen er å drive med feltritt. Det er folksomt i stallen, Her møtes Marthe og venninna Pernille Sofie Pettersen, år. Alle foto: Adrian Persen Steihaug. Hvordan ser dere andre ut i stallen – hiver dere bare på noen utslitte klær?

Har dere på det dere har hatt på resten av dagen? Jeg blir alltid like imponert over at andre klarer å se ut som skikkelige ryttere, hver . ENDA EN DAG I STALLEN (DAG 2) Det er så mange som har sett den videoen enda en dag i stallen , så var det noen som spurte meg om jeg kunne lage en til.