Oppbevaring av strikkepinner

Prym penal for strikkepinner. Penal for oppbevaring av strikkepinner og heklenåler. Praktisk veske til oppbevaring av strikketøyet. Korleis oppbevarer de strikkepinnane og heklenålene dykkar?

Mine ligg berre i ein plastpose, berre rot.

Så viss du har gode tips, kom gjerne med dei! Strikkepinner størrelse – Hobby og fritid innlegg 31. Oppbevaring av garn og pinner – Hus og hage innlegg 20. Flere resultater fra forum. FPForum › Fritid og hobby › Emms hobbyhjørne Bufret 18.

Men nå ligger de rundt forbi og jeg finner aldri når jeg trenger en eksagt str. Hvordan oppbevare du ditt?

Tilbehør Bufret Ring eller skriv til meg. Her finner du alle former for oppbevaring til dine strikkepinner , heklenåler, tilbehør og garn. Sorter etter: Dato (Elst) . Se flere ideer om Egenlagde bagger, Couture og Sy trekantpung.

Dekorert en pringles boks 5. Det er irriterende å miste strikkepinner og heklenåler, og like irriterende når man ikke lenger husker hvor man har lagt alle i fra seg. Sy en flott mappe til oppbevaring , så har de en fast plass. Eller lag en holder til lange og korte av et papprør. Du ser fremgangsmåtene . Etter hvert som jeg har fått en god del strikkepinner og annet utstyr som er godt å ha, har det vært en nødvendighet å få til en god oppbevaringsløsning.

Her er strikkepinne -mappa mi til strømpepinner, flettepinner, heklekroker, pinnemålere og store sikkerhetsnåler. Mappen har jeg tegnet og sydd selv for . En gang i tiden ønsket jeg meg et sånt rundpinnesett som kommer i en kuffert. Noen strikkedamer som har gode tips? Nå ligger de spredd i et gammel skrin og en plastpose fra Coop Marked.

Systemet mitt fungerer ikke noe særlig.

Jeg har alt for mange strikkepinner og intet system. Garn, pinner og tilbehør. Alt du trenger til strikking, hekling, hakking og gimping. Uten et par strikkepinner , kommer strikkeren jammen ikke langt.

Det er jo det viktigste verktøyet vi som strikker har, og de finnes i utallige forskjellige varianter. Dette skulle jeg i dag gjøre . Pringlesbokser er solide pappbokser som er fine å gjenbruke når potetgullet er spist opp. Lokket er ikke mye å skryte av, men boksen i seg selv er solid.

Ikke spesielt fine slik de er, men enkle å dekorere. Her har du et eksempel på en strikket boks til strikkepinnene. Denne er enkel å lage, og materiallisten . Min mamma som lever og ånder for strikking og hekling har bursdag (rundt tall) og jeg aner ikke hva jeg skal finne på, men strikke. Europris er din leverandør av strikkepinner , rundpinner, heklenåler og maskeholder.

Hos oss finner du alt du trenger for små og store strikkeprosjekt.