Cav dieselpumpe til traktor

Hos traktorspesialisten Økonomi-deler finner du alt du trenger av traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til din traktor. Eks mva: kr 1Inkl mva kr 275. Pakningsett CAV dieselpumpe DPA.

Har hatt min CAV dieselpumpe til overhaling i høst i fjor. Da jeg tok den av var jeg ikke nøye med å lage merker for akkurat hvor pumpen stod. Da jeg også tok den av så jeg at det var en liten tapp på hjulet på motorsiden, hvor pumpen var festet. På pumpen var det også en tapp som skulle gå mot den . Flere resultater fra bygda.

Hvordan justerer jeg dieselpumpa ,så jeg får noe mere effekt:-) svar. Hvis det sitter en plombert stillskrue med kontramutter, som peker rett bakover mot traktorhytta , ja da er det en Bosch pumpe. De he jo CAV -pumpe, og onkelen min fekk jo ut 1hk itte å satt inn ein schwitzer turbo. Får ikke diesel ut til dysene på cav diesel pumpe innlegg 12.

DIESELPUMPE – Torp Maskin AS nettbutikk. Dieselpumpe innlegg 22. Denne nettbutikken er utarbeidet for å kunne presentere noen av produktene vi leverer. Varene du finner i denne nettbutikken er kun et utvalg av det vi har på lager. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ikke finner det du har behov for, kanskje vi kan hjelpe deg allikevel.

A-K Maskiner er importør av Case og New Hollan og fører deler til både landbruksmaskiner og anleggsmaskiner. Vi fører også redskap fra bl. This video details the steps in lay man terms for those wanting to repair a leaking CAV rotary injection pump as.

Der Mengenversteller der CAV Einspritzpumpe hängt. Lucas CAV Delphi diesel pump repair part – Duration: 1:03. This injection pump is off of a Massy 2tractor. It was leaking fuel in a bad way. I removed and re-sealed the.

Jeg har fått en lekkasje i dieselpumpen min. Det drypper ca hvert 10s fra under akslingen til gasspådraget. Så langt jeg kan se, i det lille jeg har. Men det er ei fordelerpumpe på den, og dem er vanskeligere enn rekkepumpene.

Les overskriften så ser du hva slags traktor han skal justere pumpa på. MEN det er så forsvindene lidt at det ikke er besværet vær. Reservedeler og rekvisita til din traktor.

Hvis du endelig vil gøre noget så pil pumpen af og send den til . Andre Motortyper: lurte på om noen hadde noen tips angående trimming av traktor ? Ladepumpe-bladsæt, CAV – dieselpumpe. Få din Ford traktor udstyret med dieselfiltre med den rigtige skrift.