Hvor kjøpe roundup

Når jeg harryhandler, hender det jeg kjøper Roundup på Jernia. Men kan jeg kjøpe sterkere Roundup her, så kan det vel heller ikke være ulovlig å ta med fra Sverige? Leste du artikkelen jeg skrev, hvor jeg bla. Vet ikke om vanlige folk får kjøpt konsentrat, eller om det nå er restriksjoner, dvs.

Europris – Mer til overs.

Husker jeg for mange år siden. Den gangen fikk vanlige folk kjøpe , men det var snakk om kun en viss mengde (hvis jeg husker riktig). Effektivt ugressmiddel som bekjemper ugressets røtter.

Barnesikring på flaskens lokk. Flaske med gele som påføres ugressbladene. Bond00 den – 11:1 sa: Ang pris.

Jeg fikk noen med sprøytesertifikat til å kjøpe liter ekte roundup til meg til ca 8kroner.

Blandingsforold prosent, dvs utblandet gir den 500liter. Sånt skulle jeg også hatt tak i. Vi tenkte å bruke Round-up , men ble anbefalt et middel som skal sprøytes på bladene, og plantene skal dø i løpet av 7-dager. Tror jeg insisterer på å kjøpe Roundup da. Liten flaske fra hagesenteret på ca.

Roundup ECO fra Felleskjøpet (ol. ) til rett over en femtilapp, løsning, literpris på ca. For å kjøpe Roundup ECO så må du være bonde, gartner el. Min erfaring er at ugress overlever og plantene som er i nærheten visner når jeg bruker Roundup. Det er flere ting man må. Er det slik at det er kun bønder som kan f. Jeg vet at andre kjøper eddiken og blander den 1: men jeg valgte ublandet.

Re: Konsentrert roundup , Jens Kr. Kjøp ROUNDUP GARDEN UGRESSMIDDEL KONSENTRAT 5ML online hos BAUHAUS. Roundup Garden ugressmiddel konsentrat 5ml Konsentrert ugressmiddel som bland.

Etter hvert ble det imidlertid opplyst at man for i år har kjøpt inn circa en halv liter ufortynnet Roundup -Glyfosat. Men hos kommunen brukes det antakelig punktvis for å ta livet av tromsøpalmer .

Roundup gel ser ut som en deo stick, og funker teknisk sett ganske likt (nei, vi har ikke testet den under armene). Du trykker inn en knapp på. For det andre var ikke det fullt så enkelt å fjerne ugress med Roundup gel som produsentene hevder.

Et svært effektivt ugressmiddel som kan brukes til å behandle både ettårig og flerårig ugress. Sprayflasken gjør doseringen og påføringen enkel! Mye rimeligere hvis du kjenner noen med sprøytesertifikat som kan kjøpe til deg i konsentrert form – så blander du ut selv.

Hvis du har tenkt og bruke Roundup på en eventuell hytte i Sverige får du fint kjøpt den konsentrerte utgaven på Järnia eller lignende butikker. Hvor får man det stoffet da? Fortsatt kan du fritt kjøpe og sprøyte ugresset i din egen hage. For å få få kjøpt disse sprøytemidlene trenger man også autorisasjonsbeviset :-).

Ellers må man gå på hagesenteret å kjøpe roundup , det også funker selv om det er kostbart. Jeg tror moralen her er at ikke alle kan gå å sprøyte med hva de vil når de vil og hvor de vil. Ett av de mest aktuelle kjemiske produktene er ugrasmiddelet Roundup.

Likevel har bruken av Roundup i landbruket og privathager økt med 3prosent de siste årene.