Vg jobb for 13 åringer

VG er en dynamisk og innovativ arbeidsplass med et åpent og inkluderende arbeidsmiljø. I mediehuset inngår også iPadutgaven VGTV, EDine Penger og mittanbud. Hvis du er over år kan du bli en av dem. I tillegg til det du tjener for hver . Jeg har veldig gjerne lyst til å bli vg -selger, men har ikke sertifikat, for jeg er jo bare år !

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og . Så fint at du har fått litt jobbrfaring allerede! Men, du kan sjekke om lokalavisen har ledige ruter på hverdager etter skole, i stedet for å gå med VG i helgene. Du kan også sjekke om det trengs bud til å levere ut reklame der du bor.

Jeg lurer på hva om er best for meg, og hva jeg kan tjene mest på. Jeg finner ikke steder på nett som er for min alder.

Skulle bare spørre dere om dere har noen . Bli VG -Bud og tjen egne penger! Send din søknad og få jobb du også. Få lønn hver gang du jobber! Jeg har en lillebror på år , og han spurte meg om jeg viste om det var noe han kunne jobbe med.

Jeg sa at jeg ikke viste helt, men jeg sa at jeg skulle prøve å finne det ut. Så vet noen av dere her om hva – åringer kan jobbe med. Han bor foresten i Bærum.

Hei, jeg hadde håpet å jobbe med å svare på eposter eller noe lignende! Deverrre finner jeg ingen andre steder på nettet, så viss noen trenger noen til og gjøre noe sånt, kan dere kontakte meg! Jeg kan også skrive artikler til en nett avis eller no! Dager jeg kan jobbe : Alle uke dager!

Det er vanskelig nok å få seg jobb når man er under år. Er man attpåtil under år , er det ikke flust å velge i. Les også: Hvor gammel må du være for å få deg en jobb ? Som VG -Bud jobber du med å selge aviser ved å banke på dører langs .

Jeg går med vg men er bortreist hver 3. Jeg er år og bor i bergen. Noen som vet om noen jobber ? Om du er heldig kan du få deg jobb i butikk, du kan sette ut varer osv. Da kan du bli VG -Bud og tjene egne penger.

Jobb noen timer hver helg. Eigentleg ein heilt grei jobb , men på vinterstid var det ekstremt hardt å stå opp og forlata den gode, varme senga for å ut kvart på ni om morgoen (avisene hentast klokka 9) for å fryse og bli forkjøla. Så gøy at du vil vite mer om det å bli Dagblad-bud! Dagblad-bud er både morsomt, lærerikt og det gir deg en god start på arbeidslivet. Det er i juli og de første to ukene i august vi har størst mulighet til å skaffe deg jobb.

Aftenruter lønnes fra 1. Arbeidstid aftenruter er mellom 14:og 17:tirsdag – onsdag . Vil se på alternativene. VISBOOK AS, KVIKNE, ULSET NAV, 1. Min niese vil ha med seg et par venninner til tante i byen, gå på VG -lista-konsert og sove over. Men alternativene er da.

Jeg har så langt sagt ja, hvis mor og far sier at det er g. UNGE ARBEIDSTAKERE: Ungdom under kan for eksempel jobbe som avisbu plenklippere eller ryddehjelper. Foto: Linda Næsfeldt VG. DinePenger) Publisert: 09: – 09.

Faren min er sjef på Meny, tror du det er lett å skaffe jobb der som åring selv om han er faren din?